SVETOVÝ TANEC NA ORAVE

18-22.08.2021

/English below/

Už po piaty krát sa v Námestove uskutoční multižánrový tanečný festival, ktorý je oslavou tanca a pohybu vo všetkých jeho podobách.

Pri príležitosti oslavy piatych narodenín festivalu máme pre vás pripravené viaceré novinky. Tanečno sa rozrastá na 5 festivalových dní vo výnimočnom Augustovom dátume. Čaká na vás letné Tanečno – rôznorodý a bohatý program v podobe tanečných predstavení, vystúpení a workshopov zameraných pre všetkých priaznivcov tanca, pohybu a umenia. To všetko pri nádhernom prostredí Oravskej priehrady.

Tento ročník bude naozaj špeciálny. Nenechajte si ho ujsť.

Bližšie informácie čoskoro.

Bude nám spolu Tanečno!

Podujatie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia

Podujatie podporilo Mesto Námestovo

EN:

For the fifth time, a multi-genre dance festival will take place in Námestovo, Slovakia. A celebration of dance and movement in all its forms.

On the occasion of the celebration of the fifth birthday of the festival, we have prepared several news for you. Tanečno is expanding to 5 festival days on an exceptional August date. Summer Tanečno awaits you – a diverse and rich program in the form of dance performances, events and workshops aimed at all fans of dance, movement and art. All this in the beautiful surroundings of the Orava dam.

This year will be indeed very special. Don’t miss it.

Stay tuned, more info coming soon!

Prečítaj si tiež
2% pre Tanečno

2% pre Tanečno

Ešte vaše 2% a bude nám spolu Tanečno!  Tanečno počas siedmych rokoch existencie vyrástlo aj vďaka...

TANEČNO MÁ DOSKY!

TANEČNO MÁ DOSKY!

TANEČNO MÁ DOSKY!Veľmi sa tešíme! Naša najnovšia inscenácia YOLT - You only live twice získala...