2% pre Tanečno

Ešte vaše 2% a bude nám spolu Tanečno! 

Tanečno počas siedmych rokoch existencie vyrástlo aj vďaka vašej podpore; nie len multižánrový festival tanca a pohybu, ktorý každoročne prináša do oravského regiónu oslavu tanca vo všetkých jeho podobách, ale aj autorská umelecká tvorba a spolupráce so zahraničnými umelkyňami a umelcami, prezentácia nášho kolektívu na významných slovenských festivaloch či platformách, predstavenia v regiónoch a pravidelné workshopy. Najmä však chceme prostredníctvom umenia tanca robiť zo sveta o trochu krajšie miesto – a sme presvedčení, že je to momentálne dôležitejšie ako kedykoľvek predtým.

 

Okrem vašej nekonečnej podpory vás preto chceme požiadať aj o vaše 2%, ktoré nám dokážu pomôcť pokračovať v našom úsilí. 2% z dane sú pre nás kľúčové. Každý jeden dar prispeje k tomu, aby bol tanec súčasťou plnohodnotného kultúrneho života. Ak máte vo svojom okolí kamarátov, susedov či rodičov, ktorí sa ešte nerozhodli komu svoje 2% venujú, posuňte im správu o našej činnosti.

Aj vďaka vám nám bude spolu Tanečno aj naďalej.

Údaje potrebné na darovanie 2% pre Tanečno 👇

Názov: Tanečno
Právna forma: občianske združenie
Sídlo: Slnečná 162/11, 029 01 Námestovo
IČO: 52660150

Prečítaj si tiež
TANEČNO MÁ DOSKY!

TANEČNO MÁ DOSKY!

TANEČNO MÁ DOSKY!Veľmi sa tešíme! Naša najnovšia inscenácia YOLT - You only live twice získala...

REZIDENČNO 2023

REZIDENČNO 2023

Celodenný kreatívny lab konajúci sa pred začatím festivalu pod vedením zahraničnej choreografky, ktorý vyústi do tvorby krátkeho predstavenia prezentovaného priamo na festivale!